Samsun Üniversitesi Uçuş Akademisi - Uçuş Okulu
Samsun Üniversitesi Uçuş Akademisi - Samsun Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Genel Havacılık İşletmesi Uçuş Okulu, Pilot, Pilot Eğitimi, Uçuş Eğitimi
TÜMÜNÜ GÖR

SHGM 2019 Yılı Hizmet Tarifesi Yayımlandı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün havacılık sektörüne sunduğu hizmetlerden aldığı ücretleri içeren “2019 Yılı Hizmet Tarifesi” yayımlamıştır.
Ruhsatlandırma, yetkilendirme, tescil, izinlendirme gibi faaliyetler başta olmak üzere sivil havacılık sektörüne sunulan hizmetler için Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin (Kararname Numarası: 4) 446 ncı maddesi hükümlerine göre hazırlanan  Hizmet Tarifesi, 1 Ocak 2019 tarihinden  itibaren geçerli olacaktır.
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından sunulan hizmetlerin fiyatları, bir önceki yıl  fiyatları esas alınarak düzenlenmiş ve herhangi bir artış yapılmamıştır. SHGM hizmet tarifesi bedellerini geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yıl da artırmayarak, havacılık sektörünün büyümesine destek sağlamaya devam etmektedir. Ücret tarifesinde formatsal düzenlemeler yapılarak daha basit ve anlaşılır hale dönüştürülmüş ve dipnotlar yeniden düzenlenmiştir.
23 Nisan 2019