Samsun Üniversitesi Uçuş Akademisi - Uçuş Okulu
Samsun Üniversitesi Uçuş Akademisi - Samsun Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Genel Havacılık İşletmesi Uçuş Okulu, Pilot, Pilot Eğitimi, Uçuş Eğitimi
TÜMÜNÜ GÖR

ATPL Teori Eğitimi

Bu safha PPL sahibi bir pilotun herhangi bir ticari faaliyette bulunabilmek ve bir havayolunda çalışmak için alması gereken ileri düzey teorik derslerden oluşur ve adayların ATPL düzeyinde bilgi seviyesine ulaşmalarını hedefler. ATPL teori sürecinde aday, PPL safhasında özet olarak gördüğü dersleri 650 saatlik bir eğitimle ayrıntılı olarak tekrar görür.

14 ayrı dersten oluşan ATPL teori eğitimi yaklaşık 5 ay sürmektedir. ATPL teori eğitimi 3 aşamadan oluşur, her aşama tamamlandığında, öğrencilerimiz ilgili aşamada yer alan derslerden SHGM tarafından yapılan sınavlara girmeye hak kazanır. SHGM tarafından yapılan sınavlarda her bir dersten (14 ders) ayrı ayrı %75 başarı sağlaması gerekir.

Eğitim ücretleri için tıklayınız

18 Nisan 2019